sestdiena, 2011. gada 19. marts

Šķēles kungs nebeidz pārsteigt

Esmu  šokēts, vai godājamajam Šķēles kungan galīgi sakāpis galvā???  Izlasīju viņa teikto par „Vienotības” un ” ZZS” koalīciju. Godīgi sakot ļoti muļķīgi salīdzinājumi un absolūti pretrunīgi.  Andris Šķēle: Vienotība un ZZS sadzīvo kā cimds ar roku http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/42931/andris-skele-vienotiba-un-zzs-sadzivo-ka-cimds-ar-roku .

Kas par sviestu? Man vnk trūkst vārdu. Cilvēks kurš ar savu politisko nostāju ir bijis diezgan interesants, jau reiz atgriezies „lai strādātu” un pēc tam „aizgājis pavisam no politikas”, cilveks kura 29 miljonus vērtais vekselis pāri gadu laika vērtība sarūk līdz ( ja nemaldos ) 600 000 (neliekas raksturīgi prātīgam biznesmenim vai uzņēmējam, kurnu vēl finašu ministram), cilvēks kura visi darījumi senakā pagātnē tikai veikti caur ofšoriem, tātad nemaksājot milzīgus nodokļus Latvijas valstij ( sīkumos pat neiedziļināsimies ), cilvēks kurš bija parliecināts ka būs šīs valdības vairākumā, bet tas viņam maigi sakot diezgan švaki izdevās kopā ar „Buldozera” kungu ( kurš diezgan dīvaini ir apklusis pēc iekļušanas saeimā), cilvēks kurš tgd jau mērķtiecīgi sāk nakošo vēlēšanu kampaņu it kā aizstāvot tautu ( runa būtu par dažādiem izteikumiem kurus Šķēles kungs pēdējā laika ir izteicis par pazemināto PVN elektrībai u.t.t. – nebūsim naivi, nekas no viņa izteikumiem nav strādājis bet savu tēlu viņš ir paspodrinājis diezgan labi.) Tgd kārtējo reizi uzsver cik slikta ir koalīcija.

Man uzreiz rodas jautājums  vai patiešām valdība jau ir paredzēta krišanai ??? vai šie daži cilvēki to jau zin un tāpēc sāk darboties  „ laicīgi” lai uzspodrinātu savus mundierus?? Vai vnk viņi mēģina aizmālēt acis ar to cik labi ir kļuvuši un ka „Ļaunuma sakne” ir iznīcināta ( Lasi: nekad nav bijusi. ) ?

Lai jums visiem jaukas brīvdienas, atcerēsimies savus varoņus un tik ātri nepiemirsīsim viņu varoņdarbus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru