otrdiena, 2011. gada 29. marts

Pasaules gals jau šā gada 21.maijā pulksten sešos no rīta



Kā ziņo "The Independent on Sunday" Pasaules gals notiks jau šā gada 21. maijā plkst 6sos no rīta pēc Amerikas laika, jeb 22.maijā plkst 4. naktī Latvija. Amerikāņi jau jūk prātā un bunkuru pārdošana kāpusi par 1000%. Šo datumu par pēdējo cilvēces vēsturē pasludinājis ASV labi zināmais sludinātājs no Ouklendas Herolds Kempings. Viņš apgalvo, ka šajā datumā divi procenti civilizācijas nekavējoties nonāks debesīs, bet pārējie „Citā vietā”.

„Tas brīdis tuvojas. Tas tiešām kļūst arvien aizraujošāk, kad par to sāc domāt,” misters Kempings stāsta izdevumam The Independent on Sunday. „Mēs nerunājam par futbola spēli, precībām vai koledžas absolvēšanu. Mēs runājam par pasaules galu, par mūžīgo dzīvi, par mūžīgo nāvi un tas viss mums tuvojas jau tagad.”

Misters Kempings, kurš 1950.gados dibināja Ģimenes radio, ir dzimis un audzis baptisma vidē. Daudzi no viņa uzskatiem – viņš netic evolūcijas teorijai un uzskata, ka aborti ir jāaizliedz – ir visai izplatīti Amerikas reliģiskajā vidē.

Viņa kritizētāji norāda, ka šī nav pirmā reize, kad Kempings paziņo par pasaules gala tuvošanos. 1994.gada 6.septembrī simtiem viņa klausītāju un atbalstītāju sapulcējās kādā auditorijā, lai gaidītu Kristus otro atnākšanu.

„Toreiz vēl liela daļa Bībeles bija slikti izpētīta,” viņš paziņoja pagājušo nedēļ. „Šoreiz mums bija iespēja šo nenormālo darba apjomu izpētīt daudz rūpīgāk, iegūstot neapgāžamus pierādījumus pasaules gala pienākšanai šā gada maijā.”

lasi vairāk http://bit.ly/pasaules_gals

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=e6FbCQW3gQU]

16 comments:

  1. this is a lie I ust dont believe to this poop!!!
    sitas viss ir meli neticu nekadiem pasaules galiem !! es dzivoju amerika un neviens te neko nesaka par pasaules galu !! :D

    AtbildētDzēst
  2. Kadi meli tu ko paud savu ļauno noliekšanu jo tadiem ka jums alkatigajiem ir strateģija neticet nekam kas jums nav izdevigi.ES VELOS SAPULCET TOS KAS SAVA NORMALAJA APZIŅA saprot ka driz būs ščirošana un ļaunums mirs .kas gaida un tic tiem piedavaju uzmeklet mani un sekot man jo es esu visa atslega un tikai caur mani ir ceriba tikt paradize uzemes miiluliits7@inbox.lv rakstat man tiksimies ja būs jutams ka velaties DIEVA cieņu želastibu pret jums.Gaidu jūsu vestules

    AtbildētDzēst
  3. :D :D :D miiluliitis7@.... :D :D :D fail :D

    AtbildētDzēst
  4. Labi miiluliit 7,savaldi savas ekstremitātes,un iemācies rakstīt,tava leksika ir tik netīra kā mana kaķa kastīte,Tu visuma atslēga!Ja Tu tāda būtu7,tad vismaz vienu no baltu senākajām vēl pastāvošajām valodām zinātu,tā pat kā bībeli ;]

    AtbildētDzēst
  5. ščirošana???!!! :D :D :D
    Tu rakstiit nemaaki un taisies glaabt cilveekus? :D

    AtbildētDzēst
  6. NU CIK VAR TAČU PAREDZĒT TOS PASAULES GALUS!!!! TĀPAT TAS NONOTIKS. DĒĻ VIŅU MALDINĀŠANAS CILVĒKI NEVIENAM NETIC. JA TAGAD PASLUDINĀTU PASAULES GALU PORMO REIZI TAD VRB KĀDS ARĪ NOTICĒU. :@ TĀ RIEBJAS ŠITIE MELI. TIKPAT LABI ES VARĒTU VISIEM PATEIKT KA BŪS PASAULES GALS RĪT 14.00. NU NOTICĒJĀT? :D

    AtbildētDzēst
  7. BRINUMS,KA NEUZRAKSTIJI MILULITS AR -C-! :)

    AtbildētDzēst
  8. ja kads velas sexu, raksta pa e-pastu guest@guest.com

    AtbildētDzēst
  9. Tad jau ātri jāpaspēj sadarīt labie darbi līdz tam 21ajam, lai būtu to laimīgo 2% vidū :)

    AtbildētDzēst
  10. ak dies kas te komentu lērums :) good good, man tik viena piezīme, tas nenotiks it īpaši kamēr man salsas/bachatas deju kursi nebūs izieti (rock) hah.. bet ja godīgi fufels, who cares anyway ?

    AtbildētDzēst
  11. Blje , es pat nepaspeeshu dabuut algyu kad jau pasaules gals tad nahuj man stradat? :D :D

    AtbildētDzēst
  12. pasaules gals bus bet ne jau šis- tas pat bibele nav atklats kad tas notiks un pirms pasaules gala visi vinlaicigi redzes Jēzu tikai tad bus hana!

    AtbildētDzēst
  13. NU ar to pasaules galu ir tā :D Ja arī viņš būs, tad ne jau pasaule ies bojā, bet Cilvēce, Pasaule turpināsies griezties un attīrīties no cilvēku piesārņojumiem. Un kad pienāks laiks gan jau atkal mutācijas, un evolūcijas procesā parādīsies iedzīvotāji :D paies gan jau tik miljoniem gadu :)

    AtbildētDzēst
  14. "...iegūstot neapgāžamus pierādījumus pasaules gala pienākšanai šā gada maijā.” Neapgāžamus pierādījumus? :D

    AtbildētDzēst
  15. "No one knows about that day or hour, not even the angels in heaven, nor the Son, but only the Father." Matthew 24:36

    AtbildētDzēst