trešdiena, 2011. gada 11. maijs

Meklējam maketētāju – Illustrators + Photoshops (darba sludinājums - varbūt kādam noder)

Par uzņēmumu:
Mēs esam neliela, šauri specializēta pārtikas un nepārtikas (FMCG) produktu iepakojuma dizaina aģentūra, kas nodarbojas ar liela apjoma radoša un tehniska rakstura iepakojuma dizaina pakalpojumiem, grafiskām, FMCG mārketinga un drukas konsultācijām.

Meklējam:
Pieredzējušu mākslinieku- maketētāju pilnai darba slodzei (9-18), darbam pie iepakojuma dizaina projektiem gan radošajā, gan tehniskā izpildījuma laukā. Aptuvenā proporcija- 30% radošā / 70% tehniskā.
Darba valoda- latviešu un angļu.

Piedāvājam:
Darbu izteikti profesionālā kolektīvā un atmosfērā, lielisku biroju, sakarīgus kolēģus, labas mēbeles, kondicionieri, labu ēdnīcu, ikdienas apmācību, kursus laiku pa laikam. Darbs pie mac 27”, CS5 utt. Būs arī grāmatvedība, kas nekavējas, garantijas, atvaļinājumi utt.

Neder:
Neder darbinieki, kas nepazīst kalendāru un pulksteni, atkārto vienas un tās pašas kļūdas trīs reizes, neprot iekļauties kopējā darbu plūsmā.
Neder mākslinieki, kas nepazīst Photoshop un Illustartor kā savus piecus pirkstus (vienai rokai), kā arī tādi, kam patīk bieži nodarboties ar blakuslietām darba laikā un vietā. Tiem, kas nemaz nezina angļu valodu būs ļoti grūti.


Pirms uzsākam sarunas, mums vajadzētu kandidāta CV un portfolio.
Par atalgojumu- atbilstoši industrijas tradīcijām, pretendenta spējām un kvalifikācijai.

Kontaktinformācija: skujenieks@gmail.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru